Отделението по урология на  УМБАЛ Пълмед“ продължава кампанията си с

...
</TD
>Отделението по урология на  УМБАЛ Пълмед“ продължава кампанията си с
Коментари Харесай

През февруари УМБАЛ Пълмед с безплатни прегледи за мъже с еректилна дисфункция

Отделението по урология на  УМБАЛ " Пълмед “ продължава акцията си с безплатните профилактични прегледи, като през февруари тематиката на акцията е " Еректилна дисфункция при мъже “. Ако еректилната дисфункция е налице три и повече месеца, е належащо да се предприеме изясняване на аргументите и лекуване, поучават експертите от " Пълмед ".

Безплатните прегледи ще се реализират от експерт уролог и ще се организират всеки работен ден от седмицата от 10:00ч. до 14:00ч. Желаещите да се възползват от безвъзмезден обзор е належащо авансово да запишат час на тел. 032 607 300 или през платформата Superdoc.bg.

Причините за еректилната дисфункция при мъже най–общо се разделят на органични и психологични, като в групата на органичните аргументи се включват неврогенни, съдови, хормонални и анатомични фактори, показва доктор Станимира Кодинова, шеф на Отделението по урология в УМБАЛ " Пълмед “. Тя добавя, че в проучванията може да се намерят нараснали стойности на кръвна захар, намалени стойности на тестостерон, промени в липидния профил, гликирания хемоглобин и пролактина.

  " През последните две години има  задоволителен брой съобщения  за инфектиране на тестисите  и понижение на тестостерона след прекаран  COVID-19. Еректилната дисфункция може да се окаже първи сигнал за болести като захарен диабет, атеросклероза, артериална хипертония и други “, акцентира ръководителката на отделението.

От ноември до края на януари уролозите от " Пълмед “ правиха безвъзмездни прегледи, ориентирани към профилактика на рака на простатата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР